Élete párját veszítette el az elektrosokk miatt

Azért írom ezt, hogy mindenki megtudja, az elektrosokk egy közvetlen támadás az élet ellen.

1930-ban születtem, zenész családba, és én is továbbvittem a tradíciót. Trombitán és más hangszereken játszottam jó néhány jazz-zenekarban, zenéket szereztem, és a magam módján egy sikeres zenészkarrierem volt. Mondanom sem kell, imádom a zenét.

Azonban 1979-ben, 49 éves koromban feleségül vettem életem igaz szerelmét, Joyt. Nem sokkal ezután rájöttem, hogy az ő élete maga volt a pokol egészen gyermekkora óta. Joy családja szerint ő nem viselkedett „normálisan”, ezért tizenéves korában beutalták egy pszichiátriai intézetbe. Ott elektrosokkot adtak neki, és más úgynevezett pszichiátriai terápiákat. Ezután pszichiátriai szereket szedettek vele. Mondanom sem kell, Joy nagyon dühös volt, amikor kiengedték, és rövidesen el is költözött otthonról. Ez sok nehézséghez vezetett a számára, és hamarosan rossz társaságba is keveredett, drogokkal és egyéb problémákkal, mielőtt végre egyenesbe tudta hozni az életét.

Évekkel később derült ki, hogy Joy cukorbeteg, ami magyarázatot adott volna a „nem normális” viselkedésére, melyre családja panaszkodott. Ez jóval azelőtt történt, hogy találkoztunk.

36 éven át voltunk házasok. Joy roppant éles eszű volt, és segített vinni az üzletemet, ami csakhamar nagyon sikeressé vált. Ezt a sikert Joy energiájának és lelkesedésének könyvelem el. Megéltünk jobb és rosszabb időket is, de boldogok voltunk.

Későbbi éveinkben Joy stroke-ot kapott, mialatt én éppen felépültem egy bypass műtétből. Nem akarta elfogadni a rehabilitációs kezelést, amit javasoltak, ezért újra beutalták egy pszichiátriai intézetbe, ahol ismét elektrosokkolták. Harcoltam ellenük, megpróbáltam őt kiszabadítani, de nem volt elég erőm.

Rettegve figyeltem, ahogy ezek az úgynevezett orvosok ECT-t rendeltek el a feleségemnek.

Gyakran meglátogattam Joy-t. Egyszer, miközben fogtuk egymás kezét, rám nézett és azt mondta: „Nem tudom, meddig bírom még ezt elviselni.” – Ez összetörte a szívemet.

Hónapokig kitartott azzal a kevéskével, ami megmaradt belőle – ilyenkorra már belőlem sem maradt sok –, míg meg nem halt egy gainesville-i hospice-ban Floridában.

Sokat tudnék mesélni erről a barbár és elavult készülékről. Mivel személyes tapasztalataim vannak róla, a feleségemre rákényszerítették a kezelést, nekem pedig végig kellett néznem ahogyan a gyönyörű feleségemet megkínozták és elvették tőlem, ezen a ponton úgy érzem, nem találok szavakat.

Annyit mondhatok, hogy az elektrosokk eljárását úgy ahogy van, be kellene tiltani az egész világon. A legnagyobb dolog, amit Isten teremtett, az elme, az elektrosokk pedig az ördög átka. Egy közvetlen támadás a szeretet, a gondolkodás, a kreativitás, a szépség és az élet ellen… az elektrosokk mindent pozitív dolgot elpusztít!

Jack Millman, 2019 december 13.

Eredeti cikk: https://truthaboutect.org/heartbroken-electroshock-destroyed-the-love-of-my-life/