Ingyenesen rendelhető

Dokumentumfilmek

A rettegés kora

A pszichiátria rémuralma

Halálos profitszerzés

A tudatmódosító gyógyszerezés elhallgatott története

Rejtett ellenség

A pszichiátria burkolt terve mögött

Tébolymarketing

Mindannyian őrültek vagyunk?

Halálos tévedés

Hogyan képesek a pszichiátriai szerek megölni gyermekét?

A rettegés kora

A pszichiátria rémuralma

A Németországban és Ausztriában forgatott A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma több mint 80, pszichiátriai szakértőkkel, történészekkel és túlélőkkel készített interjút tartalmaz. A dokumentumfilm, amely sokkoló személyes beszámolókat és kozmetikázatlan belső felvételeket tartalmaz, ismerteti a pszichiátria mocskos történetét, a múltbeli és jelenlegi gyakorlatait, és világosan feltárja, hogy születésétől fogva egészen a mai napig a brutalitásra és a kényszerítésre támaszkodik.

Bemutatja, hogy a pszichiáterek utasítására hogyan szakítanak szét családokat és hurcolnak el gyerekeket mondvacsinált diagnózisokra hivatkozva, illetve hogyan zsarolják a szülőket, hogy pszichiátriai szereket adjanak gyermekeiknek.

Halálos Profitszerzés

A tudatmódosító gyógyszerezés elhallgatott története

A pszichiáterek szinte minden élethelyzetre fel tudnak állítani egy diagnózist, amit kezelni lehet egy tablettával.
A pszichiátriai szereket folyamatosan szedő emberek száma ijesztő méreteket ölt, ésegyre csak nő, míg az emberek mentális egészségén nem épp a pozitív változás mutatkozik meg…

Hogyan jutottunk idáig? Hogyan váltak ennyire az életünk részévé ezek a függőséget okozó tudatmódosító szerek, és kinek áll érdekében továbbra is terjeszteni azokat? Dokumentumfilmünk ezekre a kérdésekre ad átfogó válaszokat, visszatérve a biológiai pszichiátria gyökereihez.

Rejtett ellenség

A pszichiátria burkolt terve mögött

2013 elején az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának hivatalos weboldala bejelentette azt az ijesztő statisztikát, amely szerint a hadseregben előforduló öngyilkosságok száma 2012-ben messze meghaladta a harcban elesettek teljes létszámát – átlagosan közel napi egy eset fordult elő. Egy hónappal később egy még ennél is kijózanítóbb statisztikát jelentetett meg az amerikai Veteránügyi Minisztérium: az öngyilkos veteránok száma elérte a napi 22-t – ez évente megközelítőleg 8000.

A helyzet annyira szörnyű lett, hogy az Egyesült Államok nemzetvédelmi minisztere „járványnak” nevezte a hadseregben bekövetkező öngyilkosságokat.

Néhányan azt állították, hogy ez a temérdek önkárosítás a háború okozta stressz miatt van. De a tények azt mutatják, hogy az öngyilkos katonák 85%-a soha nem harcolt – 52%-uk még bevetésen sem volt soha.

De hát akkor mi az a nem is gyanított tényező, amely a hadseregben elkövetett öngyilkosságok számának ilyen rendkívüli emelkedését okozza?

A rejtett ellenség – A pszichiátria burkolt terve mögött új dokumentumfilm felhívja a figyelmet arra, hogy minden bizonyíték egy irányba mutat: a felírt pszichiátriai szerek 2003 óta rohamosan növekvő számára. Ezeknek a szereknek az ismert mellékhatásai, mint például a növekvő agresszió és az öngyilkos gondolatok, a családon belüli erőszak, a gyermekek bántalmazása, a szexuális bűncselekmények valamint önkárosítás ugyancsak emelkedő statisztikákat mutat.

Tébolymarketing

Mindannyian őrültek vagyunk?

Pszichiáterek szerint ma egyre többen szenvednek “mentális betegségben”. Sőt, alig van olyan ember, akire ne lehetne ráhúzni legalább egyet a folyamatosan szaporodó pszichiátriai “diagnózisok” közül.

De valóban mindannyian őrültek vagyunk? Ön, és mi, mindannyian valamilyen mentális betegségben szenvedünk és rászorulunk mindenféle, tudományosan nem igazolható kémiai vegyület fogyasztására?

Vagy inkább az a valószínűbb, hogy a tudatmódosító szerek valakiknek óriási profitot jelentenek? Elhihetjük-e, hogy ez a 80 milliárd dolláros üzletág a mi érdekeinket szolgálja? Mennyire hitelesek a pszichiáterek diagnózisai, mennyire biztonságosak a szereik, és hatékonyak-e egyáltalán az általuk kitalált betegségekre?

Ez a tizenhárom részes dokumentumfilm mélyen a felszín alá ás, és Önnek is megmutatja a körmönfont marketinghúzásokat és azt a tudományos megtévesztést, amely a veszélyes és gyakran halált okozó termékek értékesítési kampányait szolgálja.

Halálos tévedés

Hogyan képesek a pszichiátriai szerek megölni gyermekét?

A halálesetek, öngyilkosságok, születési rendellenességek és súlyos mellékhatások zord statisztikái mögött a globális gyógyszerjárvány emberi arca húzódik meg – a veszteségek és a bátorság személyes történetei azoktól, akik megfizették a valódi árat.

A pszichiáterek azt állítják, hogy gyógyszereik biztonságosak a gyermekek számára?

Ha meghallgatja, amit nyolc bátor anya, családtagjaik, egészségügyi szakértők, drogtanácsadók és orvosok mondanak ehelyett, egy dologról meg fog győződni…

A pszichiáterek HALÁLOSAN tévednek.

Ingyenes DVD rendelési lap

Jogsértést tapasztalt pszichiátriai kezelések során?

Írja le nekünk, és segítünk!

 

Miben számíthat a segítségünkre?

A pszichiátriai intézményekben történő egyéni visszaélések, emberi jogi sérelmek, betegjogok megsértése esetén nyújtunk segítséget a sértetteknek, s ez számos esetben vezetett már a visszaélést elkövető pszichiáter vagy intézmény jogos elmarasztalásához.

Ha a sértettet:

  • jogtalanul, alapos indok hiányában szállították be és/vagy tartják bent akarata ellenére a pszichiátrián
  • bizonyíthatóan károsodás érte a pszichiátriai kezelése következtében (túlgyógyszerezés, elektrosokk, stb.)
  • megkérdőjelezhető okokra hivatkozva helyezték gondnokság alá és fosztották meg jogaitól
  • indokolatlanul bélyegezték meg pszichiátriai diagnózissal, ami miatt hátrányos helyzetbe került
  • bántalmazták vagy zaklatták a pszichiátriai kezelése alatt

Az alábbi felületen közvetlenül is leírhatja nekünk panaszát vagy kérdését, melyet általában egy munkanapon belül megválaszolunk Önnek.