Támogassa Ön is alapítványunk munkáját adója 1%-ával! Adószámunk: 18282704-1-13

Halálos profitszerzés

A tudatmódosító gyógyszerezés elhallgatott története

Szemlátomást körülvesz minket a mentális betegségek áradata.

Honnan jön mindez? Pszichiáterektől, akik a világon bárkit mentálisan betegnek bélyegezhetnek. Például a félénkséget, ami gyakran előfordul, most „szociális szorongásos zavar” néven sorolták be.

Nem számít, milyen nagyra nő a tudatmódosító szerek ipara, a pszichiáterek keményen dolgoznak, hogy új zavarokat kitalálva még nagyobbra növeljék. Ezek a „mindenre jó pirulák” – és a nagyközönségnek és a pácienseknek nem mondják el, hogy milyen veszélyesek a pszichiátriai szerek valójában.

TÉNY: 1994 óta 4000%-kal nőtt a bipoláris zavarral diagnosztizált gyerekek száma (az Egyesült Államokban). És azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek antipszichotikus szereket írnak fel, az ötszörösére, mintegy 2,5 millióra ugrott.

A pszichiáterek ragaszkodnak ahhoz, hogy elhiggye, hogy a készítményeik „biztonságosak és hatékonyak” – mivel ők a „mentális egészség szakértői”, ön pedig nem. De egyik eset a másik után azt mutatja: katasztrofális következményekkel járhat megbízni bennük.

Hogyan válhatnak az emberek tájékozottabbá? Úgy, hogy ragaszkodnak a jogukhoz, hogy megfelelő betegtájékoztatást kapjanak.

Miért tesszük lehetővé, hogy ingyen jusson hozzá ehhez a dokumentumfilmhez?

A jogsértések kivizsgálása mellett alapítványunk kiemelt célja, hogy  folyamatosan tájékoztassa az embereket a mentális egészségügy rendszerének azon részeiről, melyeket minden erővel igyekeznek titokban tartani.

Ahhoz, hogy bárki felelős döntést hozhasson saját maga vagy egy családtagja kezelése felől, tisztában kell lennie olyan információkkal, mint:

  • Hogyan jöttek létre a pszichiátria betegségei, a “mentális zavarok”, és mi alapján diagnosztizálják azokat ma a pszichiáterek?
  • Mik a pszichiátriai szerek vajójában, hogyan működnek és meggyógyítanak-e bármilyen valós rendellenességet?
  • Milyen sors vár arra, aki jóhiszeműen a pszichiátriához fordul segítségért, amikor egy életbeli szituáció mentálisan is megterhelővé válik a számára?

Társadalmi tevékenységeinkhez tartozik, hogy az életbevágó információkat eljuttassuk Önhöz, hogy elkerülhesse mindazt, amit sokaknak saját bőrükön kellett megtapasztalniuk.

Halálos profitszerzés DVD megrendelőlap