Támogassa Ön is alapítványunk munkáját adója 1%-ával! Adószámunk: 18282704-1-13

Halálos Profitszerzés

Rendelje meg a dokumentumfilmet ingyen!

Ön is megrendelheti az ingyenes Halálos profitszerzés című dokumentumfilmet egy rövid űrlap kiröltésével, melyet térítésmentesen elküldünk Önnek a megadott postacímre.

A dokumentumfilm a pszichiátriai tudatmódosító szerek széles körű terjesztéséről és a „mentális betegségek” kifejlesztéséről rántja le a leplet, ami kisebb-nagyobb mértékben mindannyiunk életére hatással van.

Szemlátomást körülvesz minket a mentális betegségek áradata.

Honnan jön mindez? Pszichiáterektől, akik a világon bárkit mentálisan betegnek bélyegezhetnek. Például a félénkséget, ami gyakran előfordul, most „szociális szorongásos zavar” néven sorolták be.

Nem számít, milyen nagyra nő a tudatmódosító szerek ipara, a pszichiáterek keményen dolgoznak, hogy új zavarokat kitalálva még nagyobbra növeljék. Ezek a „mindenre jó pirulák” – és a nagyközönségnek és a pácienseknek nem mondják el, hogy milyen veszélyesek a pszichiátriai szerek valójában.

TÉNY: 1994 óta 4000%-kal nőtt a bipoláris zavarral diagnosztizált gyerekek száma (az Egyesült Államokban). És azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek antipszichotikus szereket írnak fel, az ötszörösére, mintegy 2,5 millióra ugrott.

A pszichiáterek ragaszkodnak ahhoz, hogy elhiggye, hogy a készítményeik „biztonságosak és hatékonyak” – mivel ők a „mentális egészség szakértői”, ön pedig nem. De egyik eset a másik után azt mutatja: katasztrofális következményekkel járhat megbízni bennük.

Hogyan válhatnak az emberek tájékozottabbá? Úgy, hogy ragaszkodnak a jogukhoz, hogy megfelelő betegtájékoztatást kapjanak.

Az orvosok azt mondják, hogy a következő tényeket kell ismernie:

Egy: A pszichiátriai „zavarok” nem orvosi kezelést igénylő valódi betegségek.

Kettő: Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a tudatmódosító szerek megoldanának bármilyen mentális gondot.
Három: A tudatmódosító szerek elfedik a tüneteket, és súlyos rövid és hosszú távú mellékhatásaik vannak.

A pszichiáterek elismerik…

„Senki sem tudja pontosan, hogy hogyan működnek ezek a pszichiátriai gyógyszerek.”
„Nem mondok el nekik minden mellékhatást, mert annyi mellékhatás van.”
„Nos, ez a betegség, és ez a legjobb gyógyszer a betegségre. Sokáig hittük, hogy vannak tesztjeink, de egyik sem használható.”
„Soha nem tudni, jó lesz-e a szer.”
„Minden csak próba szerencse.”
„Nem lehet csak úgy meggyógyítani valakit.”

Négy: A tudatmódosító szerek függőséget okozhatnak.

Öt: A legtöbb mentális problémát egy mögöttes fizikai betegség okozza, amely orvosi, és nem pszichiátriai kezelést igényel.

Hat: Függetlenül az érzelmi vagy lelki gyötrelem súlyosságától sok hatékony, tudatmódosító szert nem alkalmazó lehetőség létezik.

Az elmúlt 60 évben, a modern pszichiátriához hasonlóan elterjedt a világon a tudatmódosító szerek használata is. Mivel a gyógyszer nélküli lehetőségekről ritkán kapnak felvilágosítást, a páciensek szinte sosem tudnak valóban tájékozottan dönteni.

Van mód e visszaélések leleplezésére. Jelentsünk minden panaszt és a pszichiátriai szerek káros hatásait az országos gyógyszerügyi hatóságnak.

Csakis a szerek összes káros hatásának bejelentése által fog a pszichiátriai gyógyszerezés összes szörnyűségére fény derülni.

 

A DVD-t az alábbi kitöltőlapon rendelheti meg, vagy írhat nekünk a rendeléssel kapcsolatban az info@cchr.hu email címre.

Ingyenes DVD rendelési lap

Jogsértést tapasztalt pszichiátriai kezelések során?

Írja le nekünk, és segítünk!

 

Miben számíthat a segítségünkre?

A pszichiátriai intézményekben történő egyéni visszaélések, emberi jogi sérelmek, betegjogok megsértése esetén nyújtunk segítséget a sértetteknek, s ez számos esetben vezetett már a visszaélést elkövető pszichiáter vagy intézmény jogos elmarasztalásához.

Ha a sértettet:

  • jogtalanul, alapos indok hiányában szállították be és/vagy tartják bent akarata ellenére a pszichiátrián
  • bizonyíthatóan károsodás érte a pszichiátriai kezelése következtében (túlgyógyszerezés, elektrosokk, stb.)
  • megkérdőjelezhető okokra hivatkozva helyezték gondnokság alá és fosztották meg jogaitól
  • indokolatlanul bélyegezték meg pszichiátriai diagnózissal, ami miatt hátrányos helyzetbe került
  • bántalmazták vagy zaklatták a pszichiátriai kezelése alatt

Az alábbi felületen közvetlenül is leírhatja nekünk panaszát vagy kérdését, melyet általában egy munkanapon belül megválaszolunk Önnek.